Leo Lotze benoemd tot forumlid

Namens de VVD is Leo Lotze benoemd tot forumlid. Hij volgt Jacques Maas op.

Dit bericht is gepubliceerd op: 07-02-2011

Leo LotzeNamens de VVD is Leo Lotze benoemd tot forumlid. Hij volgt hiermee Jacques Maas op, die binnenkort Montfoort gaat verlaten om zich elders te vestigen. Leo Lotze is geen onbekende in de Montfoortse politiek. Hij is al jaren voorzitter van de plaatselijke afdeling van de VVD.

Raadsfora opvolger van raadscommissies

De raadsfora zijn vanaf augustus 2010 in de plaats gekomen van de raadscommissies. Er is een forum ruimte en een forum samenleving. De fora hebben de taak om te onderzoeken of er voldoende informatie beschikbaar is voor de raad om een goede afweging te kunnen maken voor het nemen van besluiten.

De forumleden kunnen vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders of aan elkaar. Een andere belangrijke informatiebron voor de gemeenteraad zijn de inwoners van Montfoort. Daarom is er in de fora de mogelijkheid voor inwoners hun mening te laten blijken, tips te geven, ideeën te spuien of nieuwe informatie te verstrekken aan de forumleden.