Minister Stef Blok naar Montfoort


15 maart bezoekt minister Stef Blok de binnenstad van Montfoort

Dit bericht is gepubliceerd op: 12-03-2014

Stef Blok bezoekt MontfoortZaterdag 15 maart bezoekt VVD minister Stef Blok het stadscentrum van Montfoort. De VVD Montfoort staat voor lage woonlasten en streeft naar lagere kosten voor bouwvergunningen. Minister Blok komt dat standpunt met zijn bezoek tijdens de verkiezingscampagne van harte ondersteunen.

Programma bezoek

Stef Blok is minister van Wonen en Rijksdienst. Het bezoek aan het mooie stadje aan de IJssel zal starten om 12:30 op het plein voor het Oude Stadhuis. Daar is gelegenheid om nader kennis te maken, maar ook om vragen te stellen. De lokale VVD hoopt en verwacht, dat inwoners van Linschoten en Montfoort van deze gelegenheid gebruik zullen maken.

Daarna zal het gezelschap zich bewegen over de Hoogstraat richting Om 't Wedde. Gestopt zal worden bij Chocolaterie van der Kamp in verband met het thema "Ondernemers mogen zelf beslissen wanneer ze open zijn. Ook op zondag". Vervolgens via Onder de Boompjes, de IJsselpoort en de Hoogstraat naar de Waterpoort (Hema en Mado).

De VVD Montfoort hoopt, dat het bezoek van de minister zal bijdragen tot een grote opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief