Frank van Rooijen lijsttrekker VVD Montfoort


Frank van Rooijen is de lijsttrekker van de Montfoortse VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018

Dit bericht is gepubliceerd op: 23-10-2017

Frank van Rooijen is door de Montfoortse leden van de VVD Lopikerwaard verkozen tot lijsttrekker. De 36-jarige IT-professional zal de Montfoortse liberalen aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Van Rooijen: “Het is een eer dat de leden mij als lijsttrekker hebben gekozen. Ik kijk er naar uit om samen met de andere kandidaten te werken aan een nog mooier Montfoort en Linschoten.”

Sinds 2010 is Frank namens de VVD lid van het Forum Samenleving. Het raadswerk is hem dus niet vreemd. De laatste tijd heeft hij zich onder andere sterk gemaakt voor de gelijke behandeling van verenigingen en een verbetering van het huidige afvalbeleid. VVD-Lopikerwaard bestuurslid Andriessen: “Frank is een benaderbaar politicus, die werkt aan veel zichtbare verbeteringen in Montfoort en Linschoten. Hij zal het Montfoortse liberale verhaal overtuigend overbrengen."

Van Rooijen woont al zijn hele leven in Montfoort en Linschoten en heeft samen met zijn vrouw Bianca twee jonge schoolgaande kinderen.

Kandidatenlijst

Ria Driesse, de huidige fractievoorzitter, is geen kandidaat en zal in maart na 16 jaar raadslidmaatschap afscheid nemen van de Montfoortse gemeentepolitiek. Half november stellen de VVD-leden de volledige kandidatenlijst voor Montfoort en Linschoten vast. 

Frank van Rooijen

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief