Vernieuwing en verjonging bij VVD Montfoort


De VVD komt in Montfoort met veel nieuwe gezichten op de lijst voor de GR2018 verkiezingen

Dit bericht is gepubliceerd op: 24-11-2017

De VVD in Montfoort heeft vorige week de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Een lijst met veel nieuwe gezichten die aan de slag willen voor onze mooie gemeente.

Eerder kozen de leden er al voor om Frank van Rooijen (36) op de eerste plek te plaatsen. Hoogste nieuwkomer - op plek 2 - is Jessica de Wit (29) uit Linschoten. Zij is werkzaam als directiesecretaris bij een (andere) gemeente en heeft als jonge ambtenaar veel kennis van het lokaal bestuur. 

Op plaats 3 staat Mathieu Andriessen (40), in het dagelijks leven directeur van een brancheorganisatie en voormalig medewerker van de VVD Tweede Kamerfractie. Plek 4 is voor het huidige forumlid en ondernemer Kees Breedveld (64). 

De plekken 5 en 6 zijn voor de nieuwe jonge talenten Desmond Ywema (25) en Robbert Verheul (21). Ywema is beginnend criminoloog en Verheul studeert geschiedenis aan de UvA. De lijst wordt afgesloten door oud-wethouder Harry van Beers (75), die met zijn plek op de lijst zijn steun aan de VVD Montfoort wil laten zien.

Van Rooijen: ‘De lijst bevat veel nieuw talent, maar toch ook de nodige ervaring. Met dit team ga ik graag de verkiezingen in!’, aldus lijsttrekker Frank van Rooijen. 

De VVD publiceert binnenkort haar nieuwe verkiezingsprogramma voor Montfoort.

De volledige lijst:

  1. Frank van Rooijen
  2. Jessica de Wit
  3. Mathieu Andriessen
  4. Kees Breedveld
  5. Desmond Ywema
  6. Robbert Verheul
  7. Harry van Beers

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief