In memoriam: Wout Driesse


29 augustus bereikte ons het verdrietige bericht dat Wout Driesse na een kort ziekbed is overleden

Dit bericht is gepubliceerd op: 08-09-2019

Op 29 augustus 2019 bereikte ons het verdrietige bericht dat Wout Driesse na een kort ziekbed is overleden.  

Wout was tot op late leeftijd een actief liberaal. Altijd boordevol energie en enthousiasme, en vooral een man met een groot hart. Als onze campagneleider toonde hij grote inzet en bevlogenheid. Wout had draaiboeken voor alles, plakte onvermoeibaar posters, flyerde de blaren op zijn handen. Meerdere verkiezingscampagnes hebben onder zijn leiding plaats gevonden, zijn laatste campagne met een zeer succesvol resultaat. Hier was hij, terecht, ook wel trots op. 

Ook deed hij meerdere jaren de communicatie van de VVD Montfoort. Toen ongeveer 9 jaar geleden 'de social media'  in beeld kwamen, was hij nou niet direct enthousiast. Hij ging toch naar een VVD-training om in ieder geval te leren hoe dit nu werkte. Daarna was hij volledig om en werd op Twitter een ‘force to be reckoned with’.

Menig scherp bericht heeft de politiek bereikt. Al snel met een eigen account, want zijn standpunten waren niet altijd dezelfde als die van de lokale VVD. Wout was immers een man met een eigen mening. Zijn berichten hielden ons wel scherp en dat gold ook voor de landelijke VVD. Wout werd gevraagd om deel te nemen aan een forum in Den Haag, voor kritische VVD-leden. Nou dat hebben ze geweten. Na een aantal keren aanwezig geweest te zijn werd het forum ontbonden. Officieel wegens tijdgebrek. Ja, ja. 

Wij gaan Wout enorm missen. Wij wensen Ria en haar familie veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Fractie en actief kader VVD Montfoort

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief