Verkiezingsprogramma VVD Montfoort gepresenteerd


VVD zet in op woningbouw en meer parkeerplaatsen in woonwijken

Dit bericht is gepubliceerd op: 09-02-2022

VVD Montfoort-Linschoten presenteert op 9 februari 2022 haar verkiezingsprogramma ‘Bouwen op stabiele basis’. De VVD zet voor de komende periode in op 1500 nieuwe huizen en meer parkeerplaatsen in de woonwijken. Ook voor andere verbeteringen maakt de VVD zich sterk: een nieuwe brede school aan de Parklaan, laagdrempelige gastouderopvang en grondige herinrichting van het gebied de Vaart in Linschoten.

In het programma zetten de liberalen uiteen hoe de gemeente Montfoort verder kan bouwen op de stabiele basis die in de afgelopen periode is gelegd. Lijsttrekker Mathieu Andriessen (45): ‘Als grootste partij wisten we veel van onze verkiezingsbeloftes te realiseren: het restafval wordt weer tweewekelijks opgehaald, je kan op zondag boodschappen doen en er zijn extra BOA’s gekomen voor toezicht en handhaving. We hebben ook nu weer een heel ambitieus team, en we zijn niet klaar. Veel mensen zijn op zoek naar een (andere) woning. Die woonwens vervullen we met ambitieuze bouwplannen. Ook merken we dat de parkeerdruk in verschillende wijken erg hoog is. Door slimme herinrichting kunnen er meer parkeerplekken komen, met behoud van groen. Al met al willen wij dat de prettige woonomgeving in Montfoort en Linschoten nog beter wordt.’

De VVD gaat verder voor zonnepanelen op gebouwen en betere woningisolatie. Het groeiende probleem van digitale criminaliteit bestrijdt de VVD door goede voorlichting aan kwetsbare inwoners. In het programma is ook opgenomen dat de begroting meerjarig sluitend dient te blijven met voortgezet degelijk financieel beleid.

De partij stelde eerder al haar kandidatenlijst samen, met veel nieuwe en jonge gezichten, waaronder hoogste nieuwkomer op plek 3 Annelot Elsendoorn-Sieben (26), die zich hard maakt voor een toegankelijke een leefbare binnenstad van Montfoort.

Lees hier ons volledige programma:

cover VVD Montfoort verkiezingsprogramma 2022-2026

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief