Als het aan de VVD ligt, dan wordt de Wederiksingel doorgetrokken


De VVD wil Wederiksingel doortrekken naar Blokland voor ontsluiting van de wijken in Hofland

Dit bericht is gepubliceerd op: 31-01-2010

De reeds gebouwde wijken en de nog te bouwen wijken in Hofland moeten ook richting Blokland worden ontsloten. De VVD geeft het "Comité voor het doortrekken van de Wederiksingel" volkomen gelijk.

Wederiksingel doortrekken richting Blokland

Ook de VVD wil, dat de reeds gebouwde wijken in Hofland en de nog te bouwen wijk "Hofland 6" door middel van het doortrekken van de Wederiksingel richting Blokland worden ontsloten. Voor de VVD is het onacceptabel, dat het doortrekken weer uit het bestemmingsplan is gehaald en zal er alles aan doen om het wel te realiseren!

Bovenkerkweg

De verkeersdruk op de Bovenkerkweg zal alleen maar toenemen als Hofland helemaal is volgebouwd. Door extra verkeer ontstaan onveilige situaties voor met name wandelaars en fietsers. Zwaar vrachtverkeer en landbouwverkeer veroorzaken bovendien ook veel schade aan het wegdek. Nieuwe woonwijken moeten op een fatsoenlijke manier ontsloten worden en niet over bestaande wegen, die hiervoor niet zijn ingericht. 

De VVD verlangt een consistent beleid. De verwachtigingen, die gewekt zijn moeten worden nagekomen. Een ontsluitingsweg voor een nieuwe wijk moet er komen. De Wederiksingel moet worden doorgetrokken.

Gemeenteraadsverkiezingen Montfoort

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 zal de VVD Montfoort u regelmatig informeren over VVD-standpunten over belangrijke kwesties voor Montfoort en Linschoten. Geen incidentenpolitiek, maar duidelijkheid vooraf. Wel zo eerlijk vinden we.

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief