VVD wil geen afsluiting Hoogstraat en Keizerstraat


De VVD wil de Hoogstraat en Keizerstraat op vrijdagavond en zaterdag weer open voor verkeer

Dit bericht is gepubliceerd op: 07-02-2010

Geen afsluiting centrum

Als het aan de VVD ligt, worden de Hoogstraat en Keizerstraat op vrijdagavond en zaterdag weer opengesteld voor gemotoriseerd verkeer. Er moet ook kort-geparkeerd kunnen worden.

Zinloze proef met afsluiting Hoogstraat

De VVD is nooit enthousiast geweest over de proef met het afsluiten van de binnenstad in Montfoort voor gemotoriseerd verkeer op vrijdagavond en zaterdag. Een zinloze proef naar de mening van de VVD. Dat blijkt nu ook wel. De VVD is het volkomen eens met de winkeliersvereniging. De afsluiting van de winkelstraten levert niets positiefs op en is ook geen verbetering van het winkelklimaat in de binnenstad. 

Kort parkeren

De binnenstad moet niet afgesloten worden! Maar de VVD wil verder gaan en is er voorstander van om kort-parkeren in de Hoogstraat en Keizerstraat toe te staan. Daar moet een aantal parkeerplaatsten worden gemaakt. Gewoon even kunnen parkeren om een aankoop te doen en deze ook te kunnen inladen. Geparkeerde auto's hebben net zoals bloembakken een functie: gemotoriseerd verkeer wordt gedwongen de snelheid aan te passen aan de situatie. Daarom is er niets op tegen. Als het aan de VVD ligt wordt de binnenstad niet afgesloten en komen er wel een aantal kort-parkeerplaatsen. 

Gemeenteraadsverkiezingen Montfoort 2010

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zal de VVD Montfoort u regelmatig informeren over VVD standpunten over belangrijke kwesties voor Montfoort en Linschoten. Geen incidentenpolitiek, maar duidelijkheid vooraf. Wel zo eerlijk vinden we.

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief