VVD luisterboek verkiezingsprogramma Koersvast


VVD-kamerleden spreken luisterboekversie verkiezingsprogramma "Koersvast" in.

Dit bericht is gepubliceerd op: 25-01-2015

Op 17 januari, tijdens de internationale dag van de slechtzienden, heeft de VVD in de provincie Utrecht de luisterversie van haar verkiezingsprogramma Koersvast voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 gepresenteerd.

Luisterboek

In de historische moestuin in Doorn werd door Tweede-Kamerlid René Leegte het luisterboek op CD en op USB-stick overhandigd aan de heer Piet Maasland, voorzitter van de Cliëntenraad van Bartimeus. René Leegte heeft samen met zijn collega's Ton Elias, André Bosman, Han ten Broeke, Ockje Tellegen en Ingrid de Caluwé het verkiezingsprogramma als luisterboek ingesproken. 

Provinciale lijsttrekker VVD

Bij de uitreiking waren diverse kandidaten aanwezig. De provinciale lijsttrekker van de VVD, Arthur Kocken: "Ik vind het geweldig dat we vandaag deze versie kunnen overhandigen aan de heer Maasland. Een van mijn drijfveren in mijn werk en de politiek is dat mensen met een beperking niet apart worden gezet omdat ze zielig zouden zijn. Belangrijk is wat mensen wel kunnen. We moeten ze een steuntje geven zodat ze net als ieder ander zelfstandig kunnen leven.  Daar draagt de VVD landelijk aan bij met de Participatiewet en de veranderingen in de zorg voor gehandicapten. De VVD wil als  liberale partij dan ook zelf toegankelijk zijn."

VVD verkiezingsprogramma Provincie Utrecht

Volgens René Leegte waren de diverse VVD Kamerleden terstond bereid om het VVD Verkiezingsprogramma 2015 van de Provincie Utrecht in te spreken. “Dit is nu precies waar de VVD voor staat, mensen zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving, indien hun eigen kracht een klein steuntje nodig heeft, geven we dat”. 

Piet Maasland: “De VVD heeft als eerst partij van Nederland haar verkiezingsprogramma toegankelijk gemaakt voor slechtzienden. Ik ben vereerd dit luisterboek namens de cliënten van Bartiméus te mogen ontvangen.”

De luisterversie is de derde manier voor kiezers om kennis te nemen van het VVD-programma. Het verkiezingsprogramma is op 15 december in printbare pdf-versie gepresenteerd. Op 3 januari verscheen de digitale versie op de website van de VVD in de provincie Utrecht. De luisterboekversie is ook te beluisteren op YouTube.

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief