Club van 100 Utrecht in Montfoort


Geslaagde brainstormsessie en businessborrel Club van 100 Utrecht in Montfoort

Dit bericht is gepubliceerd op: 10-10-2013

Maandag 7 oktober j.l. kwamen de leden van de Club van 100 Utrecht bijeen in de Commanderije in Montfoort, om van gedachten te wisselen over thema's die bij de komende verkiezingen een rol spelen. 

Club van 100

De Club van 100 Utrecht is een netwerk van liberale ondernemers en politici uit de provincie Utrecht. Eerdere bijeenkomsten waren er o.a. in Baarn en Breukelen. Nu was Montfoort aan de beurt. Voor de gelegenheid waren door de Club van 100 ook enkele ondernemers uit de gemeente Montfoort uitgenodigd en ook de VVD Montfoort was op uitnodiging aanwezig. Hoog op het lijstje van ondernemers prijken snelle procedures en het slimmer toepassen van regels. Met een goed georganiseerde workshop en businessborrel werd een mooi visitekaartje voor onze gemeente afgegeven.

Ondernemers

Al met al een interessante avond, die vanuit het Montfoortse zeker een aantal nieuwe leden voor de Club van 100 Utrecht opleverde. Lidmaatschap van de Club van 100 staat uiteraard ook open voor ondernemers uit de gemeente Montfoort die niet aanwezig waren. De Club van 100 biedt ondernemers een prachtig platform om te netwerken buiten de eigen stad of gemeente, door nieuwe ondernemers te ontmoeten en in een prettige atmosfeer van gedachten te wisselen. 

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief