Nieuwjaarsbijeenkomst VVD Montfoort: presentatie verkiezingsprogramma


De VVD presenteert haar verkiezingsprogramma op de nieuwjaarsbijeenkomst van 17 januari 2014

Dit bericht is gepubliceerd op: 13-01-2014

Op vrijdag 17 januari 2014 is de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de VVD Montfoort. VVD kamerlid Ockje Tellegen zal de VVD nieuwjaarsbijeenkomst van de VVD Montfoort inleiden. Het verkiezingsprogramma van de VVD Montfoort zal worden gepresenteerd en het team van de kandidaten worden voorgesteld.

Presentatie verkiezingsprogramma GR2014

2014 wordt een belangrijk jaar met twee verkiezingen. Eerst die voor de gemeenteraad en daarna voor het Europees parlement. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst presenteren wij met trots ons verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode. De VVD Montfoort zet o.a. in op lokale werkgelegenheid en welvaart voor iedereen, door meer lage lasten en ruimte voor ondernemerschap. Dit verkiezingsprogramma zet een ambitieuze agenda voor onze mooie gemeente.

Ockje Tellegen

De bijeenkomst zal worden ingeleid door het VVD Tweedekamerlid Ockje Tellegen. Zij zal spreken over de vele taken op het gebied van zorg aan langdurig zieken en ouderen, jeugdzorg, werk en inkomen, die de komende raadsperiode op de gemeente zullen afkomen.

Gouden Leeuw

Deze nieuwjaarsbijeenkomst is toegankelijk voor leden van de VVD Montfoort en hun partners en genodigden. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. Aanvang 20:00 uur Restaurant De Gouden Leeuw.

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief