VVD wil lage lasten en iedere ondernemer mag op zondag open


Verkiezingsprogramma GR2014: VVD wil lage lasten en iedere ondernemer mag op zondag open.

Dit bericht is gepubliceerd op: 21-01-2014

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van 17 januari presenteerde de VVD Montfoort haar verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode. De VVD zet in op lokale werkgelegenheid en welvaart voor iedereen.

Lage lokale lasten en open op zondag

De VVD wil lage lasten en vindt dat iedere ondernemer op zondag open mag zijn. Leo Lotze, voorzitter VVD Montfoort: „Dit VVD verkiezingsprogramma Montfoort Linschoten 2014-2018 zet een ambitieuze agenda van welvaart en werkgelegenheid voor onze mooie gemeente. Elke Euro die de gemeente uitgeeft komt van de belastingbetaler, en lage lasten dwingen om zorgvuldig om te springen met de financiële middelen. ”

IJsselboulevard Onder de Boompjes

De VVD Montfoort schreef samen met de inwoners van Montfoort en Linschoten aan het programma. Lotze: "Die open aanpak heeft zijn vruchten afgeworpen: een groot aantal goede ideeën, suggesties en wensen zijn in ons programma verwerkt.”
Uit het programma blijkt verder dat de VVD de IJsselboulevard (Onder de Boompjes) wil ontwikkelen en een betere busverbinding Montfoort-Linschoten-Woerden en een uitbreiding van het fiets- en wandelpadennetwerk in de gemeente. 

Zorgtaken naar gemeente

Ockje Tellegen (lid van de VVD fractie in de Tweede Kamer) sprak tijdens de geanimeerde bijeenkomst over het implementeren van de jeugdwet en het overbrengen van de taken op het gebied van de langdurige zorg naar de gemeenten.

Bijlagen

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief