Raadsleden

De Montfoortse gemeenteraad telt 15 raadsleden. De VVD heeft als grootste partij 3 raadszetels.

De gemeenteraad van Montfoort controleert het college van burgemeester en wethouders. De raadsvergaderingen zijn altijd te volgen via radio stad Montfoort en via de stream van de gemeente.

De fractievergaderingen van de VVD zijn toegankelijk voor leden. De fractie vergadert maandelijks om 20.00 in de Heeren van Montfoort. In 2018 vergadert de fractie nog op 18 september, 23 oktober en 4 december.

Onze raadsleden zijn:

Raadsleden VVD Montfoort

Frank-van-Rooijen-kandidaat.jpg

Frank van Rooijen, fractievoorzitter

Frank (1981) wil als echte liberaal meer doen dan vanaf de zijlijn toekijken. Sinds 2010 zit Frank in het forum Samenleving, en op 6 november 2017 werd hij voor het eerst beëdigd als raadslid. Frank is in het dagelijks leven ICT specialist. Hij woont zijn hele leven al in Montfoort, is getrouwd en heeft twee schoolgaande kinderen.

E-mail: frank@vvdmontfoort.nl

jessica-de-wit.jpg

Jessica de Wit

Jessica (1988) is bestuurskundige en werkt als directieadviseur voor een middelgrote gemeente. Zij woont met haar partner en twee jonge kinderen al drie jaar in de mooie wijk Rapijnen in Linschoten. Haar expertise ligt op het gebied van strategisch organisatie-advies, algemeen openbaar bestuur en het sociaal domein. Jessica is voorzitter van het forum Samenleving.

E-mail: jessica@vvdmontfoort.nl

mathieu-andriessen.jpg

Mathieu Andriessen

Mathieu (1976) is directeur van een brancheorganisatie in de telecom-industrie en woont sinds 2011 in Montfoort. Hij werkte eerder voor de rijksoverheid en in de Tweede Kamer en weet veel over regulatory en public affairs. Mathieu is samenwonend en heeft twee kinderen.

E-mail: mathieu@vvdmontfoort.nl