Raads- en commissieleden

De Montfoortse gemeenteraad telt 15 raadsleden. De VVD heeft twee raadszetels. Ook zijn namens de VVD twee commissieleden actief.

De gemeenteraad van Montfoort controleert het college van burgemeester en wethouders. De raadsvergaderingen zijn altijd te volgen via radio stad Montfoort en via de stream van de gemeente.

De commissies Ruimte, Samenleving en Financiën hebben als taak te bekijken of er voldoende informatie is voor de raad om een goede afweging te kunnen maken bij het nemen van besluiten. De commissies vergaderen net als de gemeenteraad in het 'Huis van Montfoort'.

De fractievergaderingen van de VVD zijn toegankelijk voor leden. De fractie vergadert maandelijks in de Heeren van Montfoort. Voor precieze tijden kunt u contact opnemen met onze raads- of commissieleden.

Onze raads- en commissieleden zijn:

Raadsleden en commissieleden VVD Montfoort

Frank-van-Rooijen-kandidaat.jpg

Frank van Rooijen (fractievoorzitter)

Frank (1981) wil als echte liberaal meer doen dan vanaf de zijlijn toekijken. Sinds 2010 was Frank commissielid en in  november 2017 werd hij voor het eerst beëdigd als raadslid. Frank is in het dagelijks leven ICT specialist. Hij woont zijn hele leven al in Montfoort, is getrouwd en heeft twee schoolgaande kinderen.

E-mail: frank.vvdmontfoort AT gmail.com

Annelot-Elsendoorn-Sieben.jpg

Annelot Elsendoorn-Sieben (raadslid)

Annelot (1995) is geboren en getogen in Montfoort. Ze studeert bestuurskunde en is werkzaam als directiesecretaris bij Hecht (GGD Hollans Midden). Annelot woont met haar echtgenoot en jonge dochter in de Montfoortse binnenstad en sloot zich bij de VVD aan omdat ze zich via de lokale politiek wil inzetten voor een liberalere leefomgeving. Ze werd in september 2023 benoemd als raadslid.

Robbert-Verheul-kandidaat.jpg

Robbert Verheul (commissielid)

Robbert (1996) woont al zijn hele leven in Montfoort. Hij studeert geschiedenis en werkt bij de Bijenkorf. Vijf jaar geleden is hij lid geworden van de VVD en nu wil hij een jonger geluid in de Montfoortse raad laten horen. Robbert wil zich gaan inzetten voor een sterk en historisch Montfoort!

stephan.jpg

Stephan Huisman (commissielid)

Stephan Huisman (42) heeft een eigen onderneming in de luchtvaartsector, een reisorganisatie in Zuid-Amerika en is internationaal actief. Hij heeft 2 kinderen die in Linschoten naar school gaan.