De VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Montfoort vastgesteld. Dit team staat voor u klaar:

De VVD in Montfoort heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 vastgesteld. “Een lijst met zowel ervaren als nieuwe gezichten die aan de slag willen voor onze mooie gemeente”, aldus Mathieu Andriessen, lijsttrekker voor de VVD"We hebben nog steeds een heel jong profiel, maar de politieke ervaring is inmiddels wel goed aanwezig in dit team. Ik ben blij dat we zo veel kwaliteit op de lijst hebben!" 

Kandidaten GR22

Mathieu Andriessen-GR-22.jpg

1. Mathieu Andriessen

Huidig fractievoorzitter Mathieu Andriessen (45) is de lijsttrekker van de VVD. In het dagelijks leven is hij werkzaam als directeur voor een brancheorganisatie. Ook is hij vader van twee schoolgaande kinderen en bestuurslid van de honkbalvereniging Green Hearts in Linschoten. 

frank.jpg

2. Frank van Rooijen

Frank van Rooijen (40) is in het dagelijks leven ICT-expert. Eerder was hij ook actief in het Montfoortse carnavalsleven met zijn eigen winkel. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Geregeld staat hij op de velden van Montfoort S.V '19. 

annelot.jpg

3. Annelot Elsendoorn-Sieben

Annelot Elsendoorn-Sieben (26) is werkzaam als directiesecretaris en bestuursadviseur bij GGD Hollands Midden en actief binnen het Montfoortse verenigingsleven, bij de West Stichtse Ruiters. Voor de VVD is zij commissielid. Afgelopen oktober is zij moeder geworden van een dochter.

kees.jpg

4. Kees Breedveld

Ondernemer en Willeskopper Kees Breedveld (68) brengt jarenlange ervaring met zich mee en kent de gemeente op zijn duimpje. Zijn expertise is van huis uit vooral ruimtelijke ordening en planologie. Verder is hij mede-oprichter en bestuurslid van SBSH. 

PHOTO-2022-01-14-11-14-23.jpg

5. Stephan Huisman

Stephan Huisman (42) heeft een eigen onderneming in de luchtvaartsector, een reisorganisatie in Zuid-Amerika en is internationaal actief. Hij heeft 2 kinderen die in Linschoten naar school gaan.

desmond.jpg

6. Desmond Ywema

Desmond Ywema (29) staat op plaats 6. Hij is criminoloog, werkt voor de Rijksoverheid en is gespecialiseerd in privacybescherming. Hij is al 4 jaar commissielid voor de VVD in Montfoort. 

syreeta.jpg

7. Syreeta Francis

Syreeta Francis (41) staat op plaats 7. Zij is filmmaker en woont sinds 2003 met haar dochter van 14 in Linschoten.

Rick Kromwijk

8. Rick Kromwijk

Rick Kromwijk (36) werkt in het dagelijks leven in de ontwikkeling van nieuwe logistieke centra, en verbindt ook graag zijn naam aan de VVD op plek 8. Hij is vader van een jonge dochter en woont in Montfoort.

noah.jpg

9. Noah Gerritsen

Noah Gerritsen (21) is de jongste aanwinst op de lijst op plek 9. Hij studeert op dit moment nog Toegepaste Psychologie.

jessica.jpg

10. Jessica de Wit

Oud-raadslid Jessica de Wit (33) is lijstduwer. Ze laat daarmee haar steun aan de VVD Montfoort-Linschoten zien. Zij werkt voor een waterschap als omgevingsmanager, en woont met haar man en 2 kinderen in Linschoten.