VVD wil aandacht voor agrarische problematiek Lopikerwaard


VVD Lopikerwaard organiseert op 1 maart 2017 een verkiezingsavond met Tweede Kamerlid Helma Lodders

Dit bericht is gepubliceerd op: 17-02-2017

Hoeveel last hebben we over 10 jaar van de bodemdaling van nu? Is leegstand van stallen een probleem? Hoe gaan we overlast van zwanen en ganzen te lijf? De VVD Lopikerwaard organiseert op 1 maart aanstaande een verkiezingsavond met Tweede Kamerlid Helma Lodders over deze actuele problemen die spelen in de Lopikerwaard. 

Helma Lodders verzorgt een inleiding en gaat in gesprek met onze boeren en inwoners. Een uitgelezen kans om uw standpunt en ideeën kenbaar te maken! Mevrouw Lodders is woordvoerder landbouw, voedselkwaliteit en dierenwelzijn en staat op de 12e plaats op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Op de bijeenkomst presenteren ook enkele regionale VVD-kandidaten voor de Tweede Kamer zich, waaronder Saskia van Dijk (IJsselstein) en André van Schie (Utrecht). De avond staat open voor alle kiezers en inwoners van de gemeenten in de Lopikerwaard (IJsselstein, Lopik, Oudewater en Montfoort) en daarbuiten. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

De bijeenkomst start om 20.00 uur in Zomerhuis De Lange Linschoten, Zuid-Linschoterzandweg 41 te Snelrewaard (Oudewater), inloop vanaf 19.30.

 

| archief bekijken


Bekijk meer nieuwsberichtenNieuwsarchief